Откриване на реална сметка

Попълнете формата за регистрация на сметка за реална търговия

Формата за регистрация можете да попълните лично в офиса на ИП "Бета Корп" така и посредством онлайн регистрация:

  • Откриване на сметка от физически лица
  • Откриване на сметка от юридически лица

Прочети още...

Демо сметка

За да регистрирате безплатна 30-дневна демо сметка, която ви дава възможност да търгувате на световните финансови пазари чрез всяка от трите платформи: BenchMark Trader, BenchMark Web Trader и BenchMark Mobile Trader.

Платформа BenchMark Trader

ИП "Бета Корп" АД е представляващ брокер на една от най-ефективните и широкоразпространени платформи за онлайн търговия на международните финансови пазари - BenchMark Trader. Платформата дава възможност за покупко-продажба на широка гама продукти в т.ч валута, акции, индекси, договори за разлика (CFD), борсово търгувани фондове (ETF), фючърси, опции, ценни метали, петрол и други.

Чрез BenchMark Trader клиентите получават достъп до най-големите и ликвидни пазари в света, което гарантира бързо, лесно и ефективно изпълнение на техните поръчки. Платформата предоставя своевременна и подробна информация за сключените сделки, баланса по сметката и отворените позиции. Работното пространство може да бъде организирано индивидуално според предпочитанията на потребителя, като програмата разполага и с български интерфейс.

BenchMark Trader осигурява достъп до голям брой инструменти за технически анализ и новини в реално време от няколко водещи информационни агенции. Чрез платформата можете да търгувате, както с реална, така и с демо-сметка, която представлява удобен и лесен начин за обучение и тестване на стратегии.

 

Полезна информация